Helpen?

Wie zijn wij? ONDERWIJS REIZEN Diversen Contact

Vrienden van Livius

Livius Onderwijs is een zelfstandige instelling voor historisch onderwijs met het accent op de Oudheid. Oudhistoricus Jona Lendering, een van de drijvende krachten achter Livius Onderwijs, kreeg in 2010 de Oikos Publieksprijs, een onderscheiding voor een classicus of historicus die op voortreffelijke wijze de Oudheid onder de aandacht van een groot publiek heeft gebracht.

Naar analogie van vriendenverenigingen van musea, muziek- en theatergezelschappen heeft een aantal enthousiaste cursisten en medereizigers de vereniging Vrienden van Livius opgericht, met als primair doel de activiteiten van Livius Onderwijs met raad en daad te ondersteunen.

Naast materiële en organisatorische hand- en spandiensten bieden de Vrienden van Livius:
  • De mogelijkheid tot voorinschrijving op cursussen en reizen;
  • Korting op de Vriendenlezingen
Wellicht heeft u al een cursus bij Livius Onderwijs gevolgd of deelgenomen aan een door Livius Onderwijs georganiseerde reis. Meldt u dan aan als Vriend van Livius Onderwijs door het zenden van een e-mail aan (onder vermelding van uw naam en adres) en ondersteun de activiteiten.


Ook als u niet onmiddellijk een cursus wilt volgen of een reis wilt meemaken, bent u van harte welkom als Vriendin of Vriend van Livius. U kunt de € 25,- contributie overmaken naar ABN-AMRO, banknummer 58.58.94.663 t.n.v. H.IJ. de Jong inzake Vrienden van Livius.

Vrienden van Livius
Spadinalaan 55
1031 KB  Amsterdam
 of mail
020-845.4992 of 06-5246.8421
(alléén voor informatie over de Vrienden)
Wie zijn wij? ONDERWIJS REIZEN Contact ©Livius.Org; 2005/7